Blå bølger og hvidt sand
 
Kavalkaden

Huset er et ældre, men velholdt og idyllisk sommerhus. Det består af et soveværelse med 4 sengepladser og et køkken-alrum med dobbelt sovesofa, 6 pers. spisebord og et funktionelt køkken med 4 kogeplader, opvaskemaskine, ovn samt køle/fryseskab. Toilet og bad er adskilt i to seperate rum.

Huset er udstyret med barnestol, babybadekar, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, DAB radio og fjernsyn med integreret DVD-afspiller. Udenfor er der sandkasse, gynge og legehus, så der er lagt op til en rigtig hyggelig familieferie.

 

Priser 2017

Området

Huset er beliggende på "vandsiden" af kystvejen, så man skal ikke over vejen for at komme til stranden.

Området er idyllisk.

Stranden er børnevenlig.

Er du til traveture, er der rig mulighed for det. Inden for kort afstand er der skov, marker, naturstier og sommerhusområder.

Odder er en hyggelig provinsby med mange indkøbsmuligheder. Vi kan også varmt anbefale Odder Svømmehal, der er perfekt til børnefamilien.

Hver onsdag er der marked på torvet i sommerperioden.

Der er ca. 300 m. til bus-stoppesteder til Århus og Odder. Der er gå-afstand til restauranter, ishus og indkøbsmuligheder ved Saxild Strand.

Der er 22km til Tivoli Friheden i Aarhus.

I cykelafstand fra huset, ligger den hyggelige havn Norsminde, hvor der er restaurant og et lille fiskehus, hvor man kan købe friske fisk og nyde en lun ret.

Eller man kan cykle til Hov havn, og tage færgen til Tunø eller Samsø.

Man kan også tage på nogle fine køreture mod Alrø og opleve skøn natur med mange gamle herregårde.

Kontakt

Vil du vide mere, så send en mail til brianfa02@gmail.com

Notify
 
Copyright TFA 2008
Lav din egen hjemmeside med mono.net